ingen rubrik passar för dig.

viktoria nejdsäter.
mer behövs inte sägas liksom.

sinnessjukt inlägg.

till att börja med så ska jag säga dig att allting känns mycket mycket mycket bättre nu, vilket är superduper skönt. åh, jag trodde verkligen inte att du skulle kunna hjälpa mig. men se vad fel jag hade! detta kommer låta värsta kärleksfullt och som att jag känt dig sedan vi båda ploppade ut till den här sinnessjuka världen, men så är det ju inte. men jag kommer säga det i alla fall: utan dig hade det verkligen inte gått. jag är glad för dig, jag finns för dig om det tjorvar.

sen så vill jag säga att hela min tillvaro blev sinnessjuk idag, det är inte bara världen som är sinnessjuk, utan min tillvaro också. under den där hundradels sekunden så förändrades allting. sen har liksom allting bara fortsatt. jag fattar ingenting. jag fattar verkligen ingenting. hur kommer det att låta? "hej, jo det är så här att.." sinnessjukt! sen då, hur ska det låta i andras öron? "hej, jo det var så här att.." ännu mer sinnessjukt! men folket som redan vet om min sinnesjuka tillvaro och som vet att den kanske kan bli mer sinnessjuk bara log och gav mig en lyckoönsking. vilket var positivit. herre, men jag vill att min tillvaro ska vara sinnessjuk. jag kanske till och med vill att den ska bli mer sinnessjuk..

jag blev glad nu, eller gladare än jag var tidigare, för anton lovade just mig att blogga! han tummade till och med på det så nu får han inte bryta det. juliamånsson <3 tummis. jag kan garantera att hans inlägg kommer innehålla orden bajs eller snigel. men det spelar ingen roll, han måste blogga. thats it! anton är kul, han har så galet roliga skämt. hälften av dom vet han inte ens om att han säger och det blir bara roligare, haha! anton är verkligen juliamånssons humor :)

det finns egentligen en till sinnessjuk sak som gnager mig på på benet. men den orkar jag inte skriva upp här för ni, mitt kära folk, skulle ändå aldrig förstå vad jag menar eftersom jag inte skulle nämna namn eller vad det egentligen var som var det sinnessjuka. så ni får traska runt och vara nyfikna om det här nu gjorde er nyfikna. men det var och är hur som helst sinnessjuk och om det vill bli sinnessjukare så kommer hela omgivningen bli så sinnessjuk som den någonsin kan bli. fast, det skulle ändå vara sjukligt komiskt eftersom det bara visar det som jag så länge vetat men som ingen annan vet. bara min hemlighet. min bara min! det kanske skulle få oss att skratta till något sinnessjukt.

för att inte verka allt för deprimerad så måste jag nämna att imorn så ska jag få träffa alla min underbara själsfränder; hanna, jossan och linda. det var galet längesen jag fick träffa mina små bebisar, för dom är mina små. dom äger största delen av min tillvaro. anton och oscar, ni äger resten. vänner <3


peace!
juliamånsson.


trettiosex ord säger allt.

ännu ett urdrag ur färdlektyr. men det här är så speciellt, så rätt.
"På lekis sa dom alltid åt en att man alltid skulle gå två och två. Att ordentligt hålla i varandra. För om man släpper kan allt hända, i en enda sekund kan världen förändras för alltid."


julia månssons humor! :)

jag, carro och anna låg och läste lite böcker. varav jag hade en engelskabok.
anna: en engelskabok?!
julia: ja, vi måste läsa en i skolan.
carro: jaha, är det på svenskan eller?
alla: HAHAHAHAHAHA!

på svenskan så satt vi och läste ur färdlektyr. där jag hittade typ världens roligaste skämt. vet dock inte hur det går, men såhär stod det i alla fall:
"...och någon blir utbuad efter att ha berättat om de ramlade syskonen (tja, dom är ju TRILLingar).
HAHAHAHAHAHAHAHAHA!


bloggoholic? javisst!

ja, egentligen borde jag faktiskt sitta eller ligga och läsa min engelskabok (har en galet rolig sak att berätta om den, men det kommer på julia månssons humor iställlet) istället för att skriva här. men nej, läget är inte så nu, tyvärr. det får både jag och ni leva med, annars är det väl bara för er att dö om ni inte kan leva med det.

jag har varit i dundret från tisdag till onsdag med kåbdalispersonalen. så jag var ledig igår och idag från skolan, skööönt! hade hur som helst superkul i dundret i alla fall. älska kåbdalispersonalen, härligare gäng finns nog inte. tack arbetskamrater!

nu då jag väl sitter och skriver här, istället för att läsa min engelskabok, så känner jag att jag inte har så mycket att skriva ner. men jag har väl gått och blivit beroende som det heter. ni vet då man måste ha/göra nånting. annars blir man typ galen och klättrar efter väggarna hemma (vilket jag gör, fast jag gör det överallt), hamnar i depression eller kanske till och med går och yxmördar någon/några för att man inte får sin "drog", typ. jag tror i alla fall att jag har blivit beroende av bloggen. för jag kände liksom nu innan jag började skriva att jag var tvungen att skriva för att jag hade så mycket att skriva. men det hade jag ju inte upptäckte jag då jag väl börjat skriva. det enda som jag hade att berätta om var att jag varit till dundret med mina kollegor. jäkligt mycket att skriva om, verkligen! jag var bara tvungen att skriva blogg helt enkelt, att få dagens dos av min drog. sen så i dundret så kände jag mig väldigt knasig i fingrarna, visste inte varför till en början förrän carron sa; "vad konstigt det känns att inte få blogga." där hade jag svaret! jag hade inte möjligheten att blogga, det var därför det var knas i fingrarna. så jag har konstaterat att; jag är bloggberoende och det är jag stolt över! jag är en bloggoholic.

imorn är det skola igen, som kommer vara skola i ca. 45 minuter innan vi ska gå och lyssna på en föreläsning som räcker ända fram till 14.00! jag tror att den handlar om droger och sånt. förstår ni?! jag, julia månsson, ska liksom sitta still från 09.00-14.00 för att lyssna på sånt som jag redan vet att jag ska säga nej till (min mamma har lärt mig). jag kan knappt sitta still i en timme >,< tummen upp imorn allstå!

leona lewis - spirit in my heart alltså! <3 vilken kvinna! allstå jag har aldrig aldrig aldrig hittat en artist eller albm som passar mig så perfekt som hon gör. hennes musik är så rätt. 


peace!
juliamånsson.


intresse eller ego?

kan inte alla som läser min blogg bara kommentera det här inlägget med typ; "jag läser din blogg!" jag är så supersugen på att få veta hur många, och vilka som läser den. hahaha!


peace!
juliamånsson.

världens sju underverk, men så mycket bättre.

förlåt. förlåt för att jag har ljugit för dig. förlåt för att jag har sagt saker till dig som egentligen inte stämde. förlåt för att jag fick dig att tro saker. förlåt för mitt usla beteende. förlåt för att jag inte kan stå för mig själv. förlåt för att jag gjorde din omgivning grå. förlåt för att jag gör den mer grå nu.

tack. tack för att du trodde på det jag sa, trots omständigheterna. tack för att du tillät mig sätta färg på din tillvaro igen. tack för att du trodde så bra på sakerna som egentligen inte existerade. tack för att du förstod mitt prat. tack för att du är du.

förlåt. förlåt för att jag har klagat hos er. förlåt för att jag har spytt på er. förlåt för att jag har tvingat er lyssna på mitt tjat. förlåt för att jag jag aldrig vet vad jag vill och tror att ni ska veta det bättre.

tack. tack för att ni lyssnade på mitt klagande. tack för att jag fick spy på er. tack för att ni lyssnade på mitt tjat. tack för att ni visste bättre då jag själv inte visste någonting.

du och ni, världens sju underverk.


peace!
juliamånsson.


då man vet sanningen, så svider den mer än någonsin.

jag vet vad jag vill, jag vet exakt vad jag vill! men jag kan inte genomföra det eftersom jag är rädd för sanningen. räddhet - rädsla - känsla.

jävla känslor!

men jag kan glädja mig med att det kanske blir dundret tisdag till onsdag med kåbdalispersonalen.

peace!
juliamånsson.


julia månssons humor! :)

jag och anton konverserar. en detalj som ni bör veta är att vi alltid kallar varandra för emo.
julia: förresten! jag har hittat en bild på dig.
anton: åhnej! vad för bild?
julia: vill du verkligen se den?
anton: ja..
sen så fortsätter jag att göra honom nervös.
julia: den är så typisk dig.
anton är tyst ett tag.
julia: erkänn att du är så nervös att du cuttar dig.
anton: jaa..
julia: men vill du verkligen se den? du kanske cuttar av dig handen! ;o
mitt nervositetsnack fortsätter ett tag, tills jag tillslut skickar en sån här msngubbe som skär sig själv.
julia: HAHAHAHA! daaaaaaagens!
anton: ojoj, där rök handen..
julia: HAHAHAHAHAHA!

vid ett senare tillfälle så konverserar vi igen, den här gången om lite andra saker.
anton: den där var dagens!
julia: den var dagens. nä, min var dagens. din var nuets.
anton: HAHAHAHAHA! den där var daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagens! xD
julia: vad nu?
anton berättar att det var dagens då jag sa det där om att min var dagens och att hans var nuet. jag förstod inte varför, så han hjälper mig.
anton: men säg det med lite inlevelse. typ egoistiskt.
så, jag gör som han säger.
julia: HAHAHAHAHA!

alltiett.

tänkte skriva ner några ord innan jag börjar dra mig mot sängen. nu tänker alla i sp1a (som läser det här): "vafan, vi börjar ju inte förrän två imorn?!" i knooow! men jag har inte fått mycket sömn i veckan, så jag tänkte liksom sova inatt och imorn. punkt.

trots att torsdagar är en av mina längsta skoldagar så har den faktiskt gått relativt snabbt, vilket var/är skönt! jag brukar ha världens fördomar mot vikarier, det enda dom gör är att fråga: "jag vet inte hur ni brukar göra, ni kanske kan förklara det för mig?" eller nånting i den stilen. sånt frågar dom istället för att lära ut åt oss. det är faktiskt vi som är elever och är i skolan för att lära oss, inte lära ut. HALLÅ?! O_o men i alla fall, idag så var ju det första dagen av ett oändligt antal dagar som vi ska ha vikarier och det kändes faktiskt riktigt bra. förutom en, tänker dock inte säga vem eller i vilket ämne. men det blev inte stor skillnad i alla fall. JAG SAKNAR FAKTISKT MARIA, MATS OCH EVA! ska börja räkna dagarna tills ni kommer tillbaka..

jag har faktiskt bestämt mig för en sak. att jag ska börja skärpa mig i skolan. okej, det är inte så att jag är världens sämsta som har noll i motivation eller så, bara det att jag inte ids göra mitt bästa (det kanske är det som kallas motivation?)  även fast jag vet att jag kan. så, från och med nu ska jag börja tänka VARFÖR i allting jag gör! det här kommer bli så perfekt och galet jobbigt..

måste tillbaka till min musik igen, I LOVE IT! i really do. den är så rätt just nu. ibland så sitter man så deppad för att man inte har bra musik, det är verkligen jobbigt. men sen så kommer all bra musik på en gång och det är verkligen inte jobbigt. synd bara att det inte ploppade upp bra musik hela tiden, tänk så bra livet kunde vara då! YEEEY! [email protected].

ska härma jullanp också och skriva ner lite om hur bra andra avenyn är. fast nu insåg jag att det inte går att beskrivas. det måste upplevas! tradionellt och bra sagt jullan. så bara se andra avenyn! sänds på 1an söndag, måndag och tisdag klockan vadå? jag nöter det i alla fall på svts hemsida, och sen på plaaay. tack!

jag och victor satt och pratade om att han gett mig ett smeknamn, eller inte gett mig bara kallat mig ett. men allstå, jag ville ju som också ge honom ett (har inte kommit på nåt ännu) och började fundera på det. men kom inte långt innan jag kom på en annan sak att fundera på; varför säger man just smeknamn? jag menar, man smeker ju inte direkt varandra eller namnet. inte sant? aaah, det där tåls att fundera på!

nu så ska jag faktiskt låta er sluta läsa, om ni inte redan gjort det vill säga.


peace!
juliamånsson.



julia månssons humor! :)

här är lite humor som hållt mig levande under tiden jag varit död i bloggens ögon.

hanna och jag har ett samtal, vet inte om vad.
julia: men alla som var där.
hanna: vem är alla?
julia: men allah. HAHAHAHA!
hanna skrattade inte.

melodi; rihanna - don't stop the music. (till båda)
julia: jag ska listen to my music.
carrop: fuck me in my asshole.
julia: HAHAHA!

jag och anton tycker att miller är lite småkåt en dag.
julia: miller är lite kåt idag tror jag.
miller: ofta, jag är steril.
anton: vad spelar det för roll? du kan väl ändå vara kåt?
miller (tänker): CRAP! >_<
julia: HAHAHAHAHA!

emma, jag, carrop och miller pratar bebisar. carrop har fallit för mig totalt.
carrop: jag ska fara till sri lanka och skaffa en minijulia och tortera henne.
alla: HAHAHAHAHA!

samma tillfälle som ovan, vet inte vad vi pratade om.
emma: ni ser bara svart.
miller: haha! och du ser bara grått.
emma: jaa, men jag ser grått. jag ser allting från den ljusa sidan.
julia: HAHAHAHA!

världens bästa och roligaste anton fahlander uttrycker sig.
julia: vi hade boxning på idrotten! KUL! du ska bli min slagpåse.
anton: haha okej. men jag är så hård så du kommer bara få ont.
båda: HAHAHAHAHAHA!

tidslinje, jag lever.

i ett påbörjat inlägg som jag raderade så började jag med att skriva ner ordspråket; älska, glömma och förlåta. för det har jag gjort.

det går bra nu. jag läser din blogg tusen gånger om! vissa inlägg vill jag bara att du ska radera, förlåt mig. förlåt för allt grått jag har gett till dig. men precis som du sa till mig, säger jag till dig; du kan alltid prata med mig.

jag var nyss på tossi, och förlåt mig för att jag säger det här men jag måste; jag kan knappt torka mig! sån sjuk träningsvärk har jag i mina armar. vi hade boxning på idrotten förstår ni, och jag avreagerade mig. så nu, kan jag knappt torka mig. observera knappt, som har innebörden att det nästan inte går, men det går.  ni behöver inte äcklas. boxningen var kul förresten.

jag är stressad, men jag mår bättre nu. för det går bra nu. förut, då det inte gick bra. varför? för att då hade jag inte pratat av mig hos dig. nu har allting som har med gråhet att göra blivit färgglatt igen. nu har allting som har med skolan att göra blivit gjort! alla prov, inlämningsuppgifter, läxor, glosor osvosv. allting är klart! eller dock inte engelska glosorna, dom kommer finnas där veckorna framöver tills vecka 7. nk provet i måndags gick sådär. hade kunnat skriva mycket bättre, orsaken till varför jag inte gjorde det är för skämmig för att skrivas upp här. spanska provet gjordes bort idag också, det känns som att det gick bra. jag har faktiskt just precis gjort klart historia inlämingen, jäkligt nöjd! så nu kan jag liksom andas. för vikarierna kommer inte bry sig om glosorna. våra lärare är i indien med treorna, lyckost dom! (synd för mig att jag kanske inte får åka iväg dit) så nu har vi vikarier i svenska, engelska och samhälls. det känns lite halvt. för antingen gillar man eller så gillar man inte. jag gillar.

jag har fått tag på helt underbar musik. guud vad jag älskar den! den liksom tilltalar mig så perfekt. "hur kan musik göra det? /annalarsson och juliamånsson." leona lewis och chamillionaire <3

jag har kommit fram till en sak, efter att ha gått omkring i mjukisbyxor och sminklös i typ två veckor; JAG VILL HITTA MIN EGEN STIL! hojja, jag blir bara arg då jag tittar in i min garderob! där finns ingenting som är jag, jag vill hitta kläder som är jag. faktiskt så har jag skaffat mig två stilikoner, sofialindmark och emeliejonsson. "kul tjej, härmar folk." tänker ni läsare nu. men nej, jag ska inte härma! jag ska bara få inspiration. och förresten, varför finns det bilder på siennamiller, systrarna olsen osv där rubriken är stilikon med feta bokstäver om man inte får sno stilen? eller varför finns det en hel sida med en kändis på halva och den andra halvan innehåller "hur man snor stilen" om man inte får sno stilen? NI MÅSTE SÄGA TILL MIG OM NI INTE VILL VARA STILIKONER! så jag bestämde mig för att byta ut hela min garderob, det har börjat idag. snart är juliamånsson här! bara pengarna fattas...

egentligen så trodde jag att det här skulle bli ett långt inlägg, eftersom jag inte har haft tiden att blogga. det är faktiskt så, tiden har inte funnits där! inte orden heller för den delen. men hur som helst, jag ville skriva. det ville jag verkligen. jag hade så mycket jag ville få ur mig men tiden tillät mig inte. nu, då jag väl skriver så har allting jag ville få ur mig farit ut på annat håll. jag har förträngt det.

skrivlusten tog slut, eller så är det johnblund som kommit för att hälsa på.


peace!
juliamånsson.


typ, tack för tiden liksom?

det är över, och jag mår inte bra. nejnej, tårarna rinner och hela min omgivning försvinner. det låter brutalt, jag vet. men det är sanningen. och vi skulle inte ljuga för varandra. jag ska försöka acceptera, sen ska jag glömma och tillsist så ska jag förlåta. förlåta mig själv för min jävla trångsynhet. för dig har jag redan förlåtit, för all framtid!

jag kommer tänka på dig, jag kommer gråta över saknaden efter dig, jag kommer aldrig att kunna förtränga dig.
jag kommer må bra, i framtiden.


två bagare och en smet, i really want you!

jag gör försök till att bloggen ska kunna hjälpa mig nu. att skrivandet ska hjälpa mig att få ut allting som jag vill få ut. men just nu är det kanske ord, som kommer direkt från munnen som är lättast. för annars känner sig alla misslyckade och hemska. det gör vi kanske ändå, jag vet inte..

kära kära kära du, jag har fått veta att du läser/har läst min blogg. men känn dig inte så som du känner dig, för du är inte hemsk. du är verkligen inte hemsk! ingen av oss är hemsk, inte alls. allting bara far fram och tillbaka och stackaren i mitten vet varken in eller ut. det gör nog ingen av oss om jag ska vara ärlig. allt är bara avigt just nu.

och till dig, som jag mest troligt förstörst livet för; mina tankar har världens speed i sig och jag hinner inte få kontroll på en förrän nästa är där. där är anledningen till allting jag har sagt, till allting jag kommer att säga, till allting jag inte har sagt och som jag inte vet om jag kommer att säga. jag ber om din förlåtelse. jag ber om dig, bara dig! förlåt, det där var inte meningen. hör inte mina böner. men jag låter det stå kvar, eftersom jag måste få ut det ur mig.

I really want you to really want me
But I really don't know if you can do that
I know you want to know what's right
But I know it's so hard for you to do that
And time's running out as often it does
And often dictates if you can't do that
Fate can't break this feeling inside
That's burning up through my veins

gubben, se och försök förstå. för jag förstår dig, även om det inte verkar så.

- väldigt untitled document!

inte ens bloggen kan hjälpa mig nu.

julia månssons humor! :)

jag, hanna och linda sitter och fikar samtidigt som vi pratar om en häst som heter tuss (tror jag?!). 
hanna: men tuss är väl inte liten?
linda: joho, han är ju c-ponny!
hanna: nähä? är han?
linda: jaa, han är ju typ som julia. (pekar på mig)
alla: HAHAHAHAHA! xD 

aggressionsutbrott i ord.

i fredags så hade jag en glad känsla inom mig. det var äntligen dags! men det blev inte alls så, och jag förstod inte. även fast jag låtsades som att jag gjorde det. på kvällen så kom känslan igen, jag somnade gott den natten.

på lördagsmorgon så vaknade jag lika glad som jag somnat. det var idag det gällde liksom. men nej, det blev inte så. den glada känslan bara försvann och jag förstod hälften. den andra hälften ville jag bara kasta tillbaka på dig, sen ville jag skrika åt dig, jag vill gråta, jag ville bara få mig själv att förstå varför. den natten somnade jag glad igen, hoppet hade återigen tänds.

idag, söndag, då jag öppnade mina ögon så var jag inte ens glad. jag visste vad som väntade. men samtidigt så gnagde känslan att tredje gången gillt skulle funka. jag levde på det, till hälften. för jag orkade inte traska neråt en dag till. jag orkade inte tro på allting längre. det fanns andra saker att vara glad åt, och jag var glad åt dom istället. då det väl kom till sak idag, så blev jag förvånad. var det sant det som skulle hända? jag kunde inte tro det, inte förräns jag såg det liksom. men trots att jag såg allt, så kändes det inte annorlunda. jag var inte gladare för att det hänt. jag var gladare för att jag insett att det inte gjort någon skillnad.

nu är det söndagkväll och glädjen är totalt borta. jag är bara arg. även fast mina kusiner ska komma hit, umgås, fira, gratulera och äta tårta så är jag inte glad. även fast dom gör allt det hära FÖR JUST MIG så är jag inte glad. jävla fucker är det enda som kan beskriva situtationen! alla andra märker. men det kanske inte är så konstigt att alla andra märker, för dom känner mig tack vare umgänge. umgänge, duvet.

alla orden, jag litade på dom till 100%. men fortfarande så sliter du av mig allting jag har. håret, huden, köttet, nerverna, musklerna, vävnaderna, organen, allting som finns sliter du bort från mig tills bara själva skelettet är kvar. men du ger aldrig tillbaka, jag får aldrig kött på benen igen. trots att jag står och låter allting ske så ska jag vara FÖR SNÄLL MOT ALLT och ge allt tid.

det där var min helg. min fredag, lördag och min söndag.

"til now, i always got fine on my own"
, så sjunger Celine Dion i låten Alone. och jag kommer fortfarande att klara mig fint!


peace!
juliamånsson.

dagens verklighet - barnfilmernas ordspråk.

pixbox ni vet. kul sida. kul att se hur folk posar. kul att hitta positiva saker som man kommenterar om och om igen bara för att dessa personer är så fina. kul att hitta negativa saker och alla fel som man tagar om för att man inte vågar så för det. tags, anonyma kommentarer men som nu blivit icke-anonyma. ja, det stämmer. vem som helst kan numera se vem som har tagat vad på vilken bild som helst. TUMMEN UPP för er som tagat negativa saker! men det är ju kul att se vilka som har tagat alla positiva saker. sånt blir man ju glad av.

jag sitter och skrattar. för aldrig förr har nånting förvånat mig så mycket som det här. TUMMEN NER utan att tveka!  herregud..ord finns inte. eller jo, ett ord; lågt! jag tycker bara synd om dig. det finns ett "ordspråk" som passar för det här, bara ett. och det är egentligen inte ett ordspråk. madagaskar in my heart! "det är inte som det ser ut!" så säger kungen i svanprinsessan, och det är verkligen inte som det ser ut. långt ifrån..

annars då? skolan var riktigt tung idag, fyfarao! tiden gick typ saktast (finns det ett sånt ord?) och jag var trött. bra kombination, inte sant? jag ska plugga ikväll, eller snart. så fort jag skrivit klart det här inlägget till er. på tal om plugga, ni vet igår så sa jag ju att jag skulle skärpa mig och satsa mer på matten. jag gjorde faktiskt lite matte igår, men bara lite. jag fastnade typ direkt och min ambition försvann. SYND! men jag gjorde i alla fall som jag lovat er. det är det viktigaste. djupt sagt julia, djupt sagt! 

ledig imorn, tummen upp. fast orsaken är väldigt tummen ner, fast inte menat negativit. fel det lät, men ni fattar ni som vet. ska hur som helst sova ut mig totalt, kanske springa en snabbis sen fara till skolan/stan för att träffa olivia my love och dig <3 efter mötet med dessa personer så ska vi på staden och sen fottis i arcus. NU HEJAR VI PÅ HANNA, LIDAS OCH UVEMO! (och alla andra jag känner, kom bara inte på namnen på er.)

jag hade faktiskt inte tänkt mig ett längre inlägg idag, men det blev det i alla fall. rätt komiskt, det är jävligt ofta det inte blir som man tänkt sig. tragiskt nog. 

förresten, SOFIA LINDMARK ÄR BÄST! <3


peace!
juliamånsson.





 


för alla planer kraschar och orden kommer inte ur mig.

yo män och kvinnor. bättre början än så där har jag inte, ni får nöja er med det. jag har i alla fall hittat skönaste låten för cirka 5 minuter sen och jag kan absolut inte sluta lyssna på den. FERGIE - MARY JANES SHOES! lyssna lyssna lyssna! jag lyssnar, hela tiden.

den här dagen har varit en dag som jag tyckt om riktigt mycket. jag har skrattat hela tiden och varit galet uttråkad. men det löste sig genom att sitta och skicka roliga sms till alla människor. jag skrattade i alla fall åt det. sen är det ju en annan sak om dom som fick smsen gjorde det. höhöw! och att jag hittade den här underbara låten gör ju inte dagen sämre.

jag har ingenting att skriva känns det som. fuck!

i helgen ska jag, du <3 och olivia my love fara och kolla på fottis i arcus. p92 och f92 har läger, och vi har inget bättre för oss. plus att det är kul att kolla på fottis!  

på tal om fottis..saknar jag den? jag vet inte. för ett tag sen så var jag och kollade på baik/alviks träning och visst sprätte det i benen lite smått och visst gör allt snack om arcus mig knas i bollen och visst kommer tankarna om att börja om igen. men sen så kommer det dära om att jag varit borta en tid vilket har medfört förlorad kondition och teknik. men det kanske går snabbt att bygga upp igen? GAH! jag blir galen. men ärligt och med handen på hjärtat så innerst inne så tror jag att jag saknar fotbollen. dags för ödet att bestämma, måtte det inte bestämma för sent bara.

nu har skrivlusten kommit tillbaka igen.

idag hade jag mitt samtal/möte med syon, mamma och min mentor angående individuella val. det kändes skönt att få göra bort det här. men ändå sjukligt onödigt eftersom jag ska byta nästa år..trodde jag, eller jag tror det i alla fall. herregud vad allt blev fel! alla mina otroligt smarta planer gick totalt i kras. vad ska jag nu göra?
- idrottsprogrammet (jag ska byta till frilufts nästa år, eller jag skulle åtminstone tills nu. nu vet jag inte längre.) har inte individuella val, vilket innebär att jag inte kan gå bildkursen som krävs för att  jag ska klara av arbetsproverna, som i sin tur är avgörande om jag kan blir inredningsarkitekt eller inte, vilket är ett av mina absoluta drömyrken.
- hantverksprogrammen (frisör som är ett av mina drömyrken you know.) har individuella val, och det innebär att jag kan få bildkursen och sen kanske bli inredningsarkitekt. men då är det bara det att jag måste ha en sjuk tur nästa år och att poängen dit har sänkts otroligt mycket, vilket jag inte tror dom har. för jag har tänkt välja det i första handsval hur som helst.
- att gå kvar (samhälls internationella, tummen ner!) innebär en toppenutbildning och jag får min bildkurs och massa andra bra ämnen utan tjorv. men som sagt, tummen ner åt spin.
jag har fetaste problemen. fast med hjälp av dom vuxna människorna som står på första raden i det här stycket, så lyckades vi komma fram till ett bra beslut; jag går kvar hela vårterminen (vilket jag ändå hade tänkt göra), funderar på om jag verkligen vill byta till frilufts eftersom jag inte får bilden. är det värt att byta då? jag ska liksom väga alla tre linjer, leta plus och minus och efter en otroligt jobbig sammanställning ta mitt beslut. så nu har jag ett antal veckor på mig att bestämma min framtid. bra...! 

kul att skrivlusten var klagande. haha!

jag ska faktiskt vara duktig den här terminen, jag har bestämt mig. jag ska verkligen ligga i i alla ämnen! speciellt matten, den måste jag göra nånting åt. jag ska faktiskt börja redan nu, på pricken.


peace!
juliamånsson.


det största misstaget, någonsin..

jag saknar mitt hår! mitt långa bruna hår saknar jag (jaaa, det är brunt och inte svart!). fy sjutton vilket misstag det var att klippa av det! TA INTE ÅT DIG SARA! det är inte ditt fel, det var jag som sa att du skulle klippa av det. okej? du är den bästa frisören i hela världen och jag har paxat dig livet ut!

jag sitter och tittar på bilder från förr, då jag hade mitt långa hår. det är nästan så att tårar kommer. mitt hår, jag vill bara ha det tillbaka. jag sparar och sparar. varje dag tittar jag mig i spegeln för att se om det blivit längre, inte det. inte vad det märks i alla fall. men jag ska fortsätta att spara! mitt hår är/var mitt allt, då hälften försvann så försvann hälften av mig liksom. tönt jag är egentligen. NEJ! inte alls. jag sörjer mitt hår, det är normalt. "hårförlängning, HALLÅ?! " tänker ni nu. jag vet att det finns sånt och jag har faktiskt funderat. men jag tänker inte lägga pengar på löshår då mitt ändå växer fort. det kommer snart vara tillbaka.

det är faktiskt dags för en klippning för mig snart. "ehm, du klagade ju nyss över ditt korta hår?" tänker ni. jag vet. men jag menade inte på längden, utan min uppklippning ser inte längre ut som en uppklippning. det är den som ska fixas till! jag älskar att gå till frisören, kärlek <3

CRAP!


peace!
juliamånsson.


are you lying sleepless to?

igårkväll så lovade jag mig själv att gå och lägga mig tidigt så att jag skulle somna ikväll så att jag för en gång skulle kunna vara måttligt pigg i skolan, som för övrigt börjar på tisdag. men tror ni jag höll det jag lovade mig själv? NEJ! även fast jag tog hjälp av tändstickor så att ögonen inte skulle falla igen så insåg jag inte att jag skulle gå och sova. surt nog så hann klockan bli närmare två innan jag lyckades somna, vaknade prick klockan ett idag och var sur som ett bi. så nu måste jag städa hela mitt rum, sen ska jag ut och springa långt och fort för att få lite trötthet i mig. sen blir det väl att slappa framför en film med ett oboyglas så att jag blir ännu tröttare. förhoppningsvis så hjälper dom här tre sakerna mig att somna tidigt ikväll. för jag ska till skolan imorn. tragiskt det låter..

jag vill lite snabbt tacka carolineposti och hennes familj för att jag fick komma och gästa hos dom i helgen. tack så mycket! det låter som att jag har skrivit en bok eller nånting och tackar alla som varit speciella eller så under tiden jag skrivit boken. men jag har inte skrivit en bok, bara sovit, ätit, skrattat, fixat och donat, pratat osv osv hos carrop lördag och söndag.

jag har faktiskt funderat på att köpa ett gymkort. det ni! jag vill verkligen komma i form, och vara sådär sjukt nöjd över sin body så att man skulle kunna gå naken dag ut och dag in. visa musklerna lite grann. men då kom vi till pengarna, dom finns inte. och smart som jag är så kommer jag på att jag vill ha ett gymkort EFTER jul och EFTER min födelsedag. tummen upp för juliamånssons otroliga hjärnceller! så jag antar att jag får spara i halva av min återstående livstid och sedan börja gymma då jag är sisådär 40 bast. greeeeeat! eller så får jag helt enkelt fortsätta springa kring alviks vägar och ha som mål att kunna vägen så bra att jag kan blunda medans jag springer en dag.

samtidigt som jag sitter och skriver det här så funderar jag på hur många som läser min blogg och allt som den innehåller. jag skulle vilja veta det! men så kommer jag på att det finns ju statistik på det. synd bara att jag inte fattar nånting av den. så jag vet fortfarande inte hur många som läser min blogg, och skulle fortfarande vilja veta det. ett nytt uppdrag för blogg.se; gör så att juliamånsson kan se hur många som läser hennes blogg!

finally ska jag säga att det här blev ett inlägg som skrevs för att jag var tvungen att hitta en anledning till att inte städa mitt rum, fara ut och springa eller sätta mig framför en film med ett oboyglas. NU ska jag faktiskt vara sjukt hurtig och städa mitt rum, fara ut och springa och slutligen sätta mig framför en film med ett oboyglas.


peace!
juliamånsson.


ett eget och unikt sätt.

jag måste bara säga att jag verkligen har übersöta vänner! dom säger grattis på sitt egna lilla vis. oscar uvemo, den finurliga mannen startade allting. men jag har fortfarande inloggningsljudet från msn i huvudet och det känns som att det kommer sitta där ett tag. men det gör ingenting!


peace!
juliamånsson.

6 januari, världens bästa datum!

17 år. för exakt 16 minuter sen så blev jag 17 år. shit vad stor jag känner mig! bara 365 dagar kvar tills jag är 18, PUSS! mer om min jagkomtillvärldendag imorn, efter johannahjorths kalas.

nu är det uppdatering som gäller. jag har nyss kommit hem från johannahjorth. så mysigt det var där! synd att ni andra inte var inbjudna, V.I.P you know! folket som var mysiga var johanna (så klart!), amanda, emma, madde, sara, linnea, carrop, carros och jag. vi åt, spelade spel och kollade på då johanna öppnade sina fina presenter som för övrigt var smycken, skor, sminkning på face, ett kollage med jättevackra bilder på henne och en FISK. det är en slöstjärt, eller den kanske heter slöjstjärt, och heter johan. så nu kan hon vara med johan hela tiden om hon vill. kul humor jag har! mahaaaw.

men det var johannas födelsedag i alla fall. min är ju också idag men vi firade inte mig, inte idag. eller dom söta sjöng för mig, fan för er..jag kommer själv att ha en middag för V.I.P om nån helg, har inte hittat ett bra datum ännu bara. men det kommer, var bara lugna!

jag måste bara berätta om min och carrops dag. herregud, jag tror aldrig jag har stressat så här mycket på min födelsedag någonsin! till att börja med så ska jag berätta att jag sov hos carrop för att jag inte tog mig hem igår kväll efter besöket hos dig <3 nåja, vi vaknade kvart i tio imorse och var lagom trötta eftersom vi somnat vid halv tre, tre nån gång. men vi var tappra själar och pallrade oss upp hur carros säng, allt för johannas skull, käkade sedan frulle och slutligen så hoppade carro in i duschen. jag själv filosoferade ett tag och väntade på att carro skulle blir klar i duschen så att jag kunde få tvätta igenom mitt hår. då var det klart. vi var båda blöta i håret och skulle packa ihop alla våra saker samtidigt som vi skulle fixa våra hår för kvällen eftersom vi inte skulle ha tid med det senare under dagen. varför kommer ni få veta alldeles snart. då vi packat klart och fixat allt hår så bar det iväg till stan. vi tog en buss ut till storheden för att inhandla lilla johan, fisken allstå. vi var ute vid storheden vid kvart i tolv och fick till vår fasa se att affären som johan bodde i öppnade inte förrän tolv, vilket var surt för oss eftersom vi hade en mycket stressig dag framför oss. nåväl, vi stod där utanför dörren och i princip bankade på rutan tills klockan var tolv. GEEEKS! sen var johan köpt. vi for återigen hem till carrop för att lämna johan och sedan fara till sunderby sjukhus och få johans nya hem, en skål. kvart över två så gick bussen till stan, den tog vi och hoppade av vid ishallen för att carro skulle träna sina små barn. klockan var då kvart över tre. jag själv sminkade mig för kvällen och sen tittade jag på. vid fyra tiden då carro varit lärare klart så fick vi skjuts av hennes mormor hem till carro igen. och dom var så snälla att dom väntade på oss medan vi bytte om osv för att sedan skjutsa oss till johanna. om dom inte gjort det så hade vi varit tvunga att ta bussen som gick kvart i fem från stan, och det hade vi inte hunnit. så tack så jättemycket carros mormor! sen så var vi hos johannahjorth vid kvart i fem kanske? jag vet inte riktigt. men vi var lite tidiga i alla fall. vi skulle ha varit där fem, typ. det jag och carrop har gjort idag kanske inte låter mycket eller stressigt. men det var det! för vi skulle ju lyckas passa alla bussar och framför allt hinna med alla bussar så att vi inte missade nånting som vi var TVUNGNA att göra. vi fick allstå göra oss klara till johannas kalas i hela stan, TUMMEN UPP! jag är så grymt nöjd över oss två. nu vill jag bara sova.

det var det. inser nu att det där inte alls är roligt att läsa, bara att uppleva. så synd för er säger jag. men kul ändå att ni läste igenom hela alltihopa om ni nu gjorde det. uppskattas! som sagt så kom jag nyss hem. jag har fått tre paket av mina föräldrar som också kommit hem från KÅBDALIS idag. det blev tre böcker, som jag velat ha. tack! "böcker.." tänker ni, jag vet. men jag gillar böcker! PUSS! ;-* men mamma <3 sa att det kommer ett paket med posten också, jag blev nyfiken och lyckades till min stora förvåning klämma fram vad det var. JAG SKA FÅ BOUNCE FILMERNA! förstår ni?! jag är typ lyckligast i världen! nu har jag dig <3 och bounce filmerna, kan det bli bättre? NEJ.

inatt så läste jag en blogg, jag gillar dne bloggen väldigt mycket. plus att jag är totalt såld på hur bra hon är på skriva. hon får som ut sig allting på ett sätt som gör att ögonen inte kan slitas från texten. den fångar mig helt och hållet. jag skulle också vilja vara bra på att skriva..

det blev ett långt inlägg idag. men jagkomtillvärldendagar brukar väl vara händelserika? det vart i alla fall min 17 års dag! 365 dagar kvar tills vi fyller 18 då johanna, planerna börjar redan nu.


peace!
juliamånsson.


julia månssons humor! :)

annalarsson och jag pratar i telefon:
julia: vänta, jag fick sms. säg ingenting för jag ska kolla det och då hör jag inte dig.
men lika väl så hör man annas röst i telefonen.
julia: TYST!
anna blir tyst.
julia: nuså! bla bla bla...(kommer inte ihåg vad jag säger riktigt.)
anna är helt tyst i luren.
julia: hallå?
anna: jaha, får jag prata nu?
julia:  HAHAHAHAHAHAHA!

- untitled document.

jag känner för att anteckna ner ett nytt inlägg till er. eller det kanske är så att jag egentligen måste skriva av mig totalt, för jag håller på klättra uppför väggarna här hos hanna. det känns faktiskt som om att jag är ganska så rastlös. jag saknar dig! så, jag ger er ännu en bit av mig.

till att börja med så ska jag berätta för er att jag är den lyckligaste på jorden just nu, tack. det är ditt "fel". jag är faktiskt lycklig, även om det inte lät så på ovanstående mening. men jag visste inte hur jag skulle formulera mig annars. sry för det.

helgen som kommmer blir det full fart, tack för det. jag har suttit still alldels för länge, jag måste ut och träffa folk. ibland känner jag mig som en sån här människa som gjort nånting riktigt, riktigt dumt och måste sitta i isoleringscell i fängelset, så osocial kan jag känna mig. jag bor i byn.. imorn, på lördag, så ska jag hur som helst till dig! <3 gladare har jag aldrig varit. efter besöket hos dig så ska jag träffa carolineposti, vi ska gå på stan med några andra brudar och inhandla en present till vackra johannahjorth, hon fyller nämligen år på söndag. jag med. hela 17 år blir vi! jag kan inte fatta det själv, om ett år och två dagar är jag och johannahjorth 18 år. fan vad vi är stora! men vi ska i alla fall äta en mysmiddag hos henne på söndagkväll, därför ska vi fixa en present till henne. toppen!

mina föräldrar har lämnat mig. det där lät som  utan dom har bara lämnat mig för helgen. dom fick nå ryck och skulle upp till KÅBDALIS, även fast dom kom hem därifrån i tisdags. men det är svårt att vara ifrån nånting man gillar. jag gillar dig och det är svårt att vara ifrån dig! 

tillsist så ska jag säger er gott folk att jag är glad och stolt över mitt nyår, det finns många anledningar till varför det blev lyckat. men en är i alla fall att jag igår fick reda på att vissa personer som klagat på att jag ska vara mitt ute i skogen på nyårsafton fick det jävligt surt själva. skrattar bäst som skrattar sist säger jag och jag skrattar sist i det här läget, ha ha ha!


peace!
juliamånsson.



julia månssons humor! :)

ett nattprat mellan hanna och julia.
julia: men typ alla.

hanna: vem var alla?
julia: men allah! HAHAHAHAHA!
hanna: den sög..
julia: nej! HAHAHA!

ingen fattar för ni var inte där. synd!


tid. söt!

under perioden 28 december 2007 till 1 januari 2008 så har tid varit ett stort funderingsämne för mig. aldrig förr har jag tänkt på tiden så mycket som nu, den gjorde sig påmind hela tiden. jag ska ta allting från början.

28 december så fanns tanken på tiden där. usch, då gillade jag verkligen inte tiden! den gick alldeles för fort och mina tankar och beslut hängde inte med.

29 december så jobbade jag, och då rann tiden bara iväg. vi hade massor att göra och då jag äntligen slutade för dagen så tänkte jag att tiden verkligen gott fort. det var som att jag nyss hade börjat min dag. sen på kvällen/natten så gick bara tiden ännu fortare. jag gick och la mig ungefär tolv men somnade tre nästan tror jag. men allting under de vakna timmarna på natten är oförglömgligt. söt!

30 december så jobbade jag också, även då gick tiden fort. men vissa stunder stod den still, och det var underbart! söt! även den kvällen gick jag och la mig tidigt men somnade vid tre tiden då också. BÄSTA TIMMARNA I MITT LIV, söt!

31 december och redan nyårsafton, lika då jobbade jag och tiden sprang iväg. det var riktigt skönt att tiden gick fort under dagatiden då man jobbade. men precis som 30 december så stod tiden stilla vissa stunder, och ibland så var jag tvungen att anstränga mig ordentligen för att inte göra det jag så gärna ville göra. söt! sen på kvällen så var det fest med läckra män och kvinnor. men mellan kvart i tolv och kanske kvart över tolv så tappade jag bort alla mina män och kvinnor, fast tiden var underbar ändå. tiden går fort då man har roligt. söt! vid två så gick jag hem för att sova, men klockan tre ringde carro mig och sa att vi hade fått ett sms av våran chef där det stod att vi skulle öppna dagen efter. jag tittade på min mobil och såg till min fasa att det var sant. vi skulle egentligen inte jobba, trodde vi. men det hade blivit ändringar, uppenbarligen. så vi traskade iväg iklädda i tshirt, trosor och våra pappors powerskor upp till resturangen för att hämta larmkort och nyckel av människorna som stängde. jag somnade vid en stolpe där inne medans carro snackade. vi gick hem, mycket sovtid.

1 januari och första dagen på 2008 inleds med att stiga upp halv åtta för att jobba. tummen upp! tiden gick hur som helst fort, jobbade bara till elva. sen bar det av hemåt vid tolv. i bilen så tänkte jag. söt! halv två var vi hemma och jag gick raka vägen upp till min säng och sov där till sju. skönt som fan att sova en längre tid för en gångs skull.

för att sammafatta min nyårshelg så har jag sovit 16 timmar sammanlagt, jobbat och funderat på tiden och fattat beslut. samt kommit fram till att det kanske var det här vi behövde; lite tid för oss själva. jag vet nu att en tid framåt, jag vet inte hur lång tid, kommer bli den bästa tiden i mitt liv!


peace!
juliamånsson.

RSS 2.0