ta dig tid att fundera, och kräv svar.

hej! hur mår folket idag? en tredje del av jordens befolkning mår säkert underbart, allting är frid och fröjd. andra tredje delen känner sig lite fram och tillbaka, ingenting är på topp men samtidigt är ingenting på botten heller ( vilken del jag stolt tillhör). sen så är det den sista tredje delen, den som mår förjävligt, där allting går fel och där hoppets ljus aldrig verkar bli synligt.

samtidigt som jag sitter och dricker en kopp värmande choklad (mums<3) så undrar jag varför det ska vara såhär.. men, som mina vänner påstår; "julia, du funderar för mycket! det kommer ta död på dig, snart" så jag antar att jag inte ska fundera så mycket på olika saker. men jag vill ju veta?! jag vill ha svar på mina frågor, har inte människorna idag rätt till det? jo, klart vi har. det är bara det att det inte finns någon som är villig att ta sig tid och berätta för ett barn hur allting hänger ihop, och ge svar på i alla fall några av de miljontals frågor som barnet vill ha så att det kan hitta sig själv, och växa upp med ett sinne som har fått frågor besvarade och inte är förrvirrat och totalt vilse! om nu sinnet blir förrvirrat och går vilse, så kan det om några år bli medlem av den sista tredjedelen..

min mamma gav mig lärdom.

jag skäms. jag söker ord och inspiration till att få ännu ett inlägg skrivet, men det enda jag hittar är skam. jag har velat berätta så mycket, men orken har inte funnits där. och nu så sitter jag i min ensamhet och ångrar att jag inte tagit mig tid att skriva ner mitt liv och mina känslor. för det skulle ha gett så mycket mer än att bara sitta och tänka..men som min mamma sa då jag var liten; "lär dig av dina misstag". och det ska jag från och med nu göra, lära mig.


RSS 2.0