ett mänskligt utbrott.

har ni nån gång känt att ni verkligen velat strypa en person, men senare börjat få ett bättre öga för den och tänkt att; "jag kanske trots allt inte vill strypa honom/henne. det är ju inte så farligt, egentligen.." fast så fort ögat blivit helt öppet och bra så kommer något slags återfall och plötsligt ser ni allting så himla självklart? ni inser vilka jätteorsaker det finns för att peta ut det öga som börja se bra på personen. ni vill återigen strypa honom/henne eftersom ni har era ruskiga orsaker. men precis när ni ska ta steget och stoppa händerna runt halsen på erat hatobjekt, då inser ni att det kanske inte är så farligt ändå. tanken om att det bara är en svacka i livet, eller att det är mensen som är på gång kommer upp och ni drar tillbaka händerna, stoppar ner dom i fickorna igen och vänder på klacken. ni börjar småle åt hela situationen som pågått och kan faktiskt inte förstå varför ni en gång, alldeles nyss velat ta död på den här människan. PANG! det bättre ögat försvinner och ni ser allting precis hur det egentligen var, så som alla andra såg då ni själva var förblindade och den här gången har det bättre ögat försvunnit, för en mycket lång tid. nu så känner ni bara irritation mot allting som har med den här personen att göra! allting som den säger, skriver, visar, alla känslor, kroppspråket, utseénde, vad som helst. ni hatar liksom hela personen och stör er fullkomligt på dess existens! har ni nån gång känt så?


så jag dinglar med benen i brist på umgänge.

jag måste skaffa mig ett liv. herregud! här sitter jag, en kvinna på 17 bast, i en by, en fredagkväll och har absolut ingenting att göra. man kan bokstavligen säga att jag rullar tummarna, men jag dinglar med benen istället. fyfan vad ruttet allstå! men jag skyller inte på byn, absolut inte. alvik i mitt hjärta föralltid! jag skyller inte på mina vänner heller, som för tillfället är sjuka, har annat att göra eller så bor dom för långt bort för att jag ska kunna pallra mitt olevande arse dit. jag skyller på att jag är socialt inkompetent däremot. från och med nu så ska jag säga; "hej, jag heter juliamånsson och jag undrar om du vill börja hänga med mig på fredagkvällar?" till varje person som jag möter hädanefter i mitt liv. japp, det ska jag! sen är det väl ödet som bestämmer hur många som kommer ge mig respons. eller alla kommer ju att ge mig det, frågan är bara på vilket sätt.


jag är depp och vill känna pepp!

alltså jag är så galet pepp på att byta linje nu! allvarligt så längtar jag bara tills jag får gå till skolan och känna; "YES! jag vill gå till skolan, för jag går frilufts tjalalalaaa" (om det nu inte blir så att ni gör poängen höga som radhus. om ni gör det, då ska jag och anton döda er >,<), för nu så har jag verkligen ingen tjalalalaa känsla. nu vill jag inte ens gå till skolan. inte ens timbuktus låt känn pepp gör mig pepp, då är det fan hemskt...
den här linjen gör mig bara depp, frilufts gör mig garanterat pepp.

julia månssons humor! :)

eftersom jag inte kom ihåg vad anton sa då han berättade om revbensincidenten så frågade jag honom.
julia: anton, vad var det du sa i fredags? du vet det där om revbenet typ och då strand tyckte det var askul, men sen så visade det sig att han inte ens var med då och sen så började alla att skratta.
anton: va?!
julia: herre, kommer du inte ihåg?
anton: jo juste, men vad var det jag sa?
julia: allstå, det är det jag frågar dig!
julia: HAHAHAHAHA!

jag och fett k00la människor (hanna, anton, strand och fredde) satt och pratade om typ revben?! amen i alla fall så började männen typ snacka om skoteräventyret som skedde i måttsund.
anton: amen du vet där i måttsund då jag typ (nu kommer det massa ljud som anton gör då han berättar om skotrar) och sen så ba (ännu mer ljud) revbenen?
strand: haha jaa, det var kul :p
anton: ehm, du var inte ens med då..
alla: HAHAHAHAHAHA!

mitt namn på msn är; julia månsson.      när du våldtog mitt hjärta.
miller: hjärtat är nog ganska trångt >_<
julia: HAHAHAHAHAHAHA!

dans och fotboll, hjälpande sporter.

kom nyss hem från dansen och jag älskar verkligen dansen. där kan man om någonstans uttrycka sina känslor:
-om man känner sig arg, då tar man i i varje rörelse så att svettdropparna bara rinner nerför kroppen, man låtsas att personen/saken som har framkallat denna arghet står framför en och att man verkligen får skalla till den/det i varje steg man tar. då man är arg, då är dansen bra.
-om man känner sig glad, då tar man i i varje steg så att svettdropparna bara rinner nerför kroppen, man låtsas att personen/saken som framkallat denna glädje står framför en och att man verkligen får visa den/det hur glad man är i varje steg man tar. då man är glad, då är dansen bra.
-om man känner sig på vilket humör som helst, då tar man i i varje steg så att svettdropparna bara rinner nerför kroppen, man låtsas att personen/saken som framkallat denna känsla står framför en och att man verkligen får uttrycka sig för den/det precis hur man känner sig i varje steg man tar. oavsett känsla, så är dansen bra.

förr, då jag spelade fotboll, då hade jag inte heller några problem med att ge utlopp för mina känslor.
-om man kände sig arg, då lät man alla hämningar släppa och man tog i för kung och fosterland i varje sak man gjorde, med eller utan boll. man gick fram till första bästa person och bara skrek, skrek rätt ut och låtsades att personen som fick skriket i ansiktet var den/det som framkallat denna arghet. då man var arg, då var fotbollen bra.
-om man kände sig glad, då lät man alla hämningar släppa och man tog i för kung och fosterland i varje sak man gjorde, med eller utan boll. man gick fram till första bästa person och bara skrattade, skrattade rätt ut och låtsades att personen som fick skrattet i ansiktet var den/det som framkallat denna glädje. då man var glad, då var fotbollen bra.
-om man kände sig på vilket humör som helst, då lät man alla hämningar släppa och man tog i för kung och fosterland i varje sak man gjorde, med eller utan boll. man gick fram till första bästa person och bara yttrade sina känslor, yttrade sina känslor rätt ut och låtsades att personen som fick yttrandet i ansiktet var den/det som framkallat denna känsla. oavsett känsla, så var fotbollen bra.


this years love.

hittade världens finaste låt på frida lundströms blogg, david gray - this years love och den väcker tankar, minnen, saknad. men varken tankarna, minnena eller saknaden väcker känslan till att lägga sig ner i fosterställning på golvet och gråta och gunga fram sorgen som tankarna, minnena och saknaden skapats av. istället så ställer jag mig upp och gråter och gungar fram den stolthet och glädje som jag hittat i mig själv.


beautiful liar.

allstå jag kan inte säga annat än att jag förstår nu. det är liksom som att i can see clearly now och det känns så otroligt bra. jag tror att om inte det här hade genomförts så hade jag nog aldrig förstått det fullt ut och min kropp hade inte kommit tillbaka till fötterna på ett bra tag till, eftersom tankarna om varför fortfarande skulle viska mig i örat. men nu har viskningarna ändrats till därför och jag gillar viskningarna. jag gillar allting nu faktiskt. allting som förr har varit så sjukligt ogillandes av mig gillar jag nu.

vissa personer kan bara vara så skrattretande. jag förstår liksom inte hur man kan uttrycka sig om att man ska genomföra en sak så fort det blir face to face igen och sen då facen ser varandra igen så är det som att ingenting har hänt. allstå det är inte det att jag tog illa upp eller så, för det gjorde jag inte. det är mer det där om att vissa stunder så verkar det så självklart att det här kommer verkligen att hända och man är så förväntansfull och säker på att det ska komma, men det gör det inte. jävligt pissigt att inte kunna stå för det man säger liksom, speciellt då det finns andra saker som tyder på att det här som jag väntar på är en lätt sak att genomföra. då jag första gången la märke till det här så tänkte jag att det bara var så otroligt kul, eftersom det inte alls var behövligt. men nu däremot så har jag verkligen ändrat åsikt! nu vill jag banne mig få höra två, ett för det första som skulle genomföras och den andra för att det tog en sån jävla tid och att det visades sig att allting bara var en fet jävla lögn. men glöm inte att det finns nerskrivet, på en officiel sida. jag väntar fortfarande.

ikväll så ska jag få träffa mina bebisar igen!! åååhw, det var så fucking längesen och det har verkligen varit jobbigt. snuttisar <3


peace!
juliamånsson.

julia månssons humor! :)

jag var i desperat tillstånd till ordet hjärta på ett annat språk som fanns i en barnlåt, kom dock inte på hur ordet löd eller vad barnlåten hette. men jag visste att det var en låt som kunde sjungas på flera språk och ordet hjärta var väldigt kul på dom andra språken. så jag frågade hanna och hon funderade. låten var: "i medelhavet" orden är inte roliga i sig, men stunden då jag ser framför mig hur hanna tänker var dödligt kul och sen kom orden.

"men i mitt hjärtski, där simski duski"

"men i min blodpump, där plasker du. apu apu apu apu"

HAHAHAHAHA! xD


alla blodpumpars och hjärtskisars dag.

alla hjärtans dag idag. som singel så bör jag säga; "fuck vad jag hatar den här dagen, hojja!" eller nånting i den stilen men nej, det tänker jag inte göra. för jag känner inte alls så och då tänker jag inte heller ljuga. jag mår jättebra i precis det tillståndet jag är! starka ord! istället så tycker jag det är galet mysigt att se på alla übersöta turturduvor, aaaAAwwwWh!

hur som helst så var jag jättegullig och köpte en bukett till mina föräldrar. lila tulpaner blev det, asfina i mina ögon! blommorna skulle bli en hemlis tills dom kom hem, då men då jag kom hem så insåg jag att jag inte hade den blekaste aning om hur man gör med blommor. hon i butiken sa att jag skulle snitta dom och sen stoppa blommorna i kallvatten. ja, jag vet vad båda är. men hur fan gör man då man snittar?! nej, det visste jag ju inte så det blev till att ringa mamma och då sprack hela hemligheten. men hon vet ju dock inte hur blommorna ser ut så. jag har i alla fall lärt mig något nytt idag, jag kan snitta blommor.

allstå broooo, jag vet att du inte fick någon bukett. det var liksom så svårt att leverera den till dig eftersom jag hade en kvart på mig att hinna med bussen då jag kom på tanken med blommor till päronen och jag skulle helt enkelt inte hinna springa förbi med en bukett till dig också. visst, jag hade kunnat ta hem dom till byn men då hade dom bara blivit fula och vissna innan du hunnit se dom. så du ska få en bukett av mig någon anna gång. snart!

eftersom det var gratis mms idag så passade jag ju såklart på att skicka iväg några till vänner. LOVE! viktigt att veta.

allstå, egentligen bör jag inte sitta här utan jag borde plugga samhälls. har prov nästa torsdag i massmedia, vilket är oerhört tråkigt men ändå jätte hjärnhinnefästande. jag vet inte varför, men det liksom kommer tankar som säger "det här är bra att kunna, jobba flitigt jullan!" men i alla fall så borde jag börja plugga till det provet. men jag känner mig så otroligt duktigt efter att ha lämnat in två inlämningsuppgifter idag och dom tog en sjuhelvetestid att göra. så samhällsen får vänta ett tag, jag måste få belöna mig med bloggen bara.

ha en bra alla hjärtans dag!

peace!
juliamånsson.

watch out for anton och julia! O_o

om ni gör så att poängen blir höga som radhus så dödar jag och anton er! >,<


inte onödigt inlägg!

två saker ploppade upp i mitt huvud nyss.

1) sen emma fick mig att spela gh(äntligen) så är jag totalt såld på det. det blir mitt nästa mål att inhandla. för övrigr så rockade jag som fan i det!
2) viktigaste av allt! oliviahansson och viktorlidén - 9 månader idag :) fett sött och fett grattis!


peace!
juliamånsson.

HANNA - JOSSAN - ANTON - LINDA - OSCAR

aooooooe! jag satt just och kollade igenom alla mina bilder som jag har skaffat mig och jag kan inte mer än säga att i en av mapparna; underbaraste i hela världen, så fick jag värsta härliga känslan i magen. känslan gjorde mig glad, energifull, tårögd och lycklig. känslan gav mig motivation, hopp, gåshud och ett fett leende på läpparna som kommer sitta kvar länge. bilderna återberättade några av dom minnen vi har tillsammans och dom får en att tänka på alla andra som inte finns fastklistrade på bild. Ni vet dom där minnen som är dom bästa i hela världen, dom underbaraste i hela världen.

jag kunde liksom inte låta bli att inte bli tårögd då jag tittade på bilderna, för personerna som posar lös och gömmer sig för kameran (jo anton, jag syftar på dig) ger mig så otroligt mycket. dom ger mig precis det som saknas för att jag ska vara jag och mycket mer.

tänk att det är just Ni som alltid lyssnar, som alltid förstår och som alltid bara är Ni. det är för fan inte mänskligt! jagtyckeromersåfruktansvärtmycket!
egentligen finns inte mycket att säga om Er. jag ska använda mig av ett väldigt traditionellt uttryck som jag själv tycker är för vardagligt använt; man kan inte beskriva Er, man måste uppleva Er.

Ni är det finaste jag har, som jag någonsin haft, som jag någonsin kommer att få. jag älskar Er, mina små bebisar <3 (haha, ni är 92or = bebisar)


           


KÄRLEK!

rastlöshet, då skriver jag.

skrivlusten har ännu inte kommit tillbaka. men känner ändå att jag ska skriva några rader, även fast jag har massvis med äckligt pluggande som bara ligger och skriker efter mig, precis som en mage skriker efter krubb (vilket min gör nu på tal om saken).

det har typ hänt mycket på senaste tiden ändå, nu då jag låter mina få hjärnceller arbeta och försöka komma ihåg det förflutna. jag vet ändå inte vad som hänt, antar att det bara är massa känslor, uppgifter och livet som spökar på. vilket det gör ibland, perioder ni vet.


i veckan blir det en fikavecka! oja, det är tummen upp. först så är det med annalarsson och tusentals, tusentals, tusentals hjärtan, sen så blir det med 9f som har hög MYSfaktor. sen sist men inte minst kommer torrisfikat, plusplusplus! shittans vad jag tjockar i veckan allstå, hojja.


på tal om att tjocka och fikavecka så ska jag berätta för er att jag har just idag, efter skolan då eftersom jag tryckte i mig en daim där, bestämt mig för att ha en nyttighets månad. eller en vecka till att börja med, sen så får vi se om det håller en hel månad ^^, haha! sen så i alla fall så fick jag vet att hanna min hanna bestämt sig för samma sak och det var ju mycket trevligt. så nu har vi en nyttighetstid! 


gymkortet är klart nu också, i februari tillåter min ekonomi mig att börja träna. jag och josefin, snyggaste kropparna i sommar allstå!


ekonomi, BLÄ! jag kan verkligen ingenting om ekonomi, jag är verkligen en slösa. fast dock så slösar jag inte på dåliga saker, tror jag. men allvarligt talat, se bara på förra veckan. då köpte jag mig tre koftor/tröjor från h&m, en tshirt från gina och sen har jag inhandlat massa smycken och allting var verkligen behövligt för mig eftersom jag är på spåret att hitta min egen stil liksom. så jag är en bra slösa!

på tal om stilen, emeliejonsson och sofialindmark. jag avgudar verkligen eran klädstil, den är så mmmmmh allstå! men ändå så var det liksom inte min, tror jag. för mina ögon drogs till andra kläder än dom som ni går i ungefär. jag har fortfarande er som stilikoner, även om det inte märks på mig. hÖhÖÖw!

aaah, jag har verkligen inte blogglust längre! det har jag inte haft på länge heller. huvva, det känns inte bra.. jag vill ju blogga. jag vill, jag vill, jag vill! så därför ska jag absolut inte lägga ner bloggen, nejnej. tvärtom, jag ska fortsätta skriva så att jag inte får abstinensbesvär, som jag får då jag inte får träffa annalarsson, men istället så kanske det blir världens mest knasiga, sinnessjuka, galna och tokiga inlägg. men det får ni leva med. tack och hej!

jag vill vara en djup person också, som kan skriva värsta mysiga inläggen. tänk er en jättegod middag med tända ljus och världens bästa sällskap. ett sånt mysigt inlägg skulle jag vilja kunna skriva. hur sinnessjukt det än låter så skulle jag vilja det. jag skulle vilja kunna uttrycka min känslor på ett hemligt språk eller nånting. men det ska vara ett språk som alla förstår men ändå tänker; "WOOOOOW! fett grym hon är på blogga." precis så skulle jag, juliamånsson, vilja blogga.

kul att mitt inlägg som skulle bestå av några rader blev milslångt. men jag är bäst på att dra ut saker som har ordet skriva i sig. sen är jag bäst på att hitta massa osammanhängande saker att skriva om också. PUSS!

hanna nilsson holmquist är världens bästa vän! <3

peace!
juliamånsson.


julia månssons humor! :)

återigen så var det ett samtal mellan mig och anton.
anton: men vetu?! jag har gått ner 6kg nu då jag har haft den här äckel magsjukan!
julia: omg O_o det kan ju inte vara mycket kvar av dig mannen!
anton: men vadå, hur mycket tror du jag väger? 8kg i vanliga fall eller vadå?
julia: HAHAHAHA! xD

en har gått, elva kvar!

aoo, det var ett tag sen. men det har liksom inte funnit någonting att skriva om. eller så är det så att jag fått min dos av droger på andra håll. jag tror mer på det förstnämnda! för jag känner att jag verkligen måste skriva, men då jag väl börjar knappra på tangenterna så vet jag inte vad jag ska skriva liksom.

hur som helst så har det inte hänt mycket sen sist jag skrev och dom senaste inläggen har handlat om torris, men det är absolut inget fel med det för hon är torris liksom. så i don't give a fuck om vad ni tycker om att torris har tagit upp dom senaste inläggen! PUSS ;-*

förresten! jag ljög galet mycket då jag sa att det inte hänt nånting på senaste tiden. för det har det. vi kan väl börja med att i helgen så var jag hos josefin min sköna för att fira henne, lindus och hanni banni, dom blev ju stora flickor nu! så vi var där och käkade gott, myste på och allt som ingår i en födelesedagsmiddag. sen drog vi till brass, PATETISKT VÄRRE! shit pommes frites allstå! brass var verkligen förra året. jag skäms. brass, det var ju inte bara brass. det blev ju värsta mardrömmen typ. förlåt förlåt förlåt mig! nä, det känns verkligen inte bra. men jag är gode glad för att du lever :) insåg just att jag uttryckt mig som att det var flera saker som hänt, men det var det inte. eller jo, på ett sätt men det är för komplicerat för mig att skriva ner.

idag på spanskan så upptäckte jag att det var 6 februari, allstå är det prick en månad sen jag och johannahjorth fyllde 17 år och allstå är det bara 11 MÅNADER KVAR TILLS VI FYLLER 18 ÅR! fattar ni hur kort det är kvar?! tiden kommer bara springa iväg. för jag menar, snart är det sommar och den går alltid fort för man har kul då sen så är det hösten som innebär skolan och ht går fort, det gjorde i alla fall den här. sen så är det liksom våran födelsedag, GRATTIS I FÖRSKOTT! ojah, nedräkningen har börjat.

jag måste bara få skriva lättlurad och HAHA! same, ingen dusch, dräkter vid maten, bortskänkt tvillingsyster osv. roligare kan det inte bli liksom. jag tror inte att du läser det här amen tack för att jag fick leva i alla fall!

usch, det här inlägget känns inte som att det är jag. det känns bara som att jag kluddrat ner nånting bara för att jag måste skriva och det känns inte alls bra. för jag vill ju som vara juliamånsson här och det här inlägget är verkligen inte juliamånsson. eller så är orsaken till det här icke juliamånssoniga inlägget att grey's anatomy börjar snart och att jag känner mig aningen stressad eftersom jag måste se det och samtidigt så måste jag få skriva allting som jag vill ha ur mig. CRAP! >_<

amandaperssons blogg är väldigt kul att läsa. http://amanddda.blogspot.com! hon skriver precis som hon snackar och jag älskar hur och snackar och därmed så älskar jag att läsa det hon skriver. puss amanda.

aaaah! jag vet verkligen inte vad jag ska skriva nu. jag orkar inte radera eftersom jag mot alla odds lyckats få till ett hyfsat långt inlägg. så det får se ut så här. ni kan väl typ uttrycka er om vad ni liksom tycker om min blogg eller nå? typ om ni älskar den eller hatar den. inte för att jag bryr mig om ni hatar den, jag tänker ändå fortsätta skriva och det är erat val om ni vill plåga er med nånting som ni hatar. SUCK ON THAT! men jag bryr mig verkligen om ni älskar den. poetiskt juliamånsson.

FIKA MED VÄRLDENS BÄSTA ANNALARSSON NÄSTA VECKA!! :-*

starka ord och uttryck idag.


peace!
juliamånsson.

beundran - "tänk om jag fick vara som dig"

jag läste nyss en kvinnas blogg och precis som hon skrev i sitt senaste inlägg så beundrar jag dig. kanske lite mig själv också egotrippad som jag är. jag hade nämligen aldrig trott att jag skulle kunna öppna dig för mig om en sån här sak. hur som helst så hade jag aldrig heller trott att vi skulle kunna agera på det sätt som vi gjorde då situationen var som den var. men tack för att vi gjorde det! som du sa igår; "det är faktiskt ganska stört hur bra vi kommit överens och nära på något vis och det som är ännu mer stört är liksom anledningen till det. jag menar hur ofta träffas man såhär utan att vela klösa sönder den andra?" ärligt sagt så hade det nog inte gått så bra som det nu gjort om vi inte lyckats hitta varandra. det hade inte kunnat bli bättre liksom. det bästa slutet i hela trabalajet är ju att jag har genom världens mest sjuka sätt fått med mig en vän på vägen - torris :)


peace!
juliamånsson.


RSS 2.0