du vet att du kan, räck upp handen !

klockan som finns på min datorskärm slog precis över till 00.04 och jag la märke till det :o och just vid det tillfället så kom jag på mig själv, jag satt och nynnade en låt av mojje. ni vet han som är med i lattjo lajban ? "barnvakt, vara barnvakt.." så går den, det är allt jag kan av den iaf. sen så finns det säkert tusentals barn där ute som kan hela låten, är du en av dom ?

jag har just nu, precis vid det här tillfället, samtidigt som jag sitter och skriver dessa ord, en stor lust att gå och lägga mig i den säng som bara skriker efter mig, och låta mig själv gå in i drömmarnas värld. vem vet, jag kanske träffar mig drömprins där ? eller, är det ännu en dröm att få se drömprinsen i drömmen ? oj, frågorna fyller mig..kan du ge mig svar ? min mamma sa alltid då jag var liten att det inte finns några dumma frågor, utan bara dumma svar. men varför är då alla människor så rädda att fråga ? varför är den där lilla pojken, som sitter längst in i hörnet i klassrummet, så rädd för att svara på frågan som fröken ställer ?! även fast han vet svaret på den, han kan ju ! men modet att räcka upp handen är alldeles för svagt, medan känslan om att han har fel bara blir starkare och starkare. men var inte orolig, en dag kommer den där pojken att blir stark, på sitt alldeles egna och unika sätt. och den styrkan kommer ingen någonsin att kunna ta ifrån honom.

då ordet styrka dök upp i min allmänt dumma hjärna så kände jag mig träffad på något sätt. det är som om jag känner igen mig i den där pojken och att hans styrka aldrig kommer att brytas ner. är det för att du ständigt gör dina försök att knäcka mig och sedan ta makten över mig , medan jag istället står emot och blir bara starkare och starkare av dina kränkande ord och handlingar ? säg mig nu, är det för att jag tror på en överlevnad hos mig själv, bortom dina ord och din existens ? den frågan kommer antagligen aldrig att få ett vettigt svar. men som min mamma en gång sa; det finns inga dumma frågor, bara dumma svar.

over and out !


både glädje och sorg kan få vem som helst att gråta tårar av blod.

ha, jag tycker det är så komiskt hur livet är uppbyggt. hur snabbt en verklighet, som bara för några veckor sedan var paradiset och drömmen som är för bra för att vara sann och för bra för att drömmas, kan gå till allt du har fruktat; ett rent helvete, den dära mardrömmen och det som kan knäcka dig tusen gånger om. det är som om livet i sig är till för att testa ens gränser, hur många gånger kan man ställa sig upp och keep on walking. är det livets stora fråga, eller är frågan; kommer jag någonsin att hitta den rätta ? 

en dag i detta liv kan bestå av glädje i överflöd för att sedan glädjen ska övergå till den största sorg du har mött i ditt liv, den sorg som får dig att gråta tårar av blod.  men lättnaden, och kanske lycka, kommer sakta smygande och kommer så småningom att hitta fram till livets tempel. då kanske glädjen kommer tillbaka för ett sedan på nytt besegras av sorgen ? och det värsta i hela livet är nog att det kan vara samma person/händelse/tillfälle, eller nånting annat, som fått dig att känna på dessa två saker som livet erbjuder. är inte livet komiskt ?


...och så levde de lyckliga i alla sina dagar.

jag har varit duktig och nästan gjort klart min bild, som ska vara inne imorrn :D ska fortsätta snart, men jag kände att bloggen skrek som en hungrande mage efter mig ;) dagen då, jo den har varit bra. förutom att bajshanna skadade sig på idrotten, det var inte kul :( så idag var vi två haltande lottor i klassen, rätt sött faktiskt ;p och så fick vi tillbaka no hemprovet (äntligen ?! ) jag fick vg på det, är nöjd som attans faktiskt ! (: det är alltid kul då det går bra i skolan (?!). efter skolan så har jag bara målat, och ätit middag, och suttit här med jämna mellanrum. men inte så mkt faktiskt, jag är nöjd igen ^^ imorrn får jag äntligen TRÄNA, enligt mig själv :D ska springa lite grann iaf, inte nå bollspel för ännu. det får bli till helgen då det är seriepremiär !!  aawwww, jag längtar till fredag så ruskigt mycket <3 

over and out sweethearts ! (;


you are always on my mind, the meaning of my life.

tjenispenis ;) bloggen har tagit vila nu under några dagar, vilket känns dåligt. måste bli bättre på det här ;o nåååjåå, operation dagsverke idag :) skulle vara hemma och städa, men for till farbror doktorn ist. var ju tuvngen att kolla min fot, den mådde baaad :( men det var inget fel på den, hade man kunnat ana annat då man far till farbror doktorn ? :O  "om det inte känns bättre om en vecka, kom tillbaka då" så säger dom alltid, ids dom inte göra folket friskt eller ? shit the same, det blir som det blir :) har nyss varit och kollat på våran träning, eftersom jag ska vila i en jävla vecka ! och vi har seriepremiär till helgen, den ska spela :D fotboll <3 imorrn är det skola, so redovisning. jag och marre hjärta usa, "äh vafan, ni fattar !" nejnej, det gör ni inte alls. kolla på mig :D heeey ! shit, gå och dö x) och det känns som om jag har hittat hem  igen, hem till dig älskling.


i'll always remeber this moment darling, cause you and me are now we.

aaaaoooch ! ;b tja, jag har skittråkigt. och det suger "/ ska snart börja plugga hk, har prov imorrn, vilket suger ännu mer :( rädda mig ? dagen i sig har varit bra, tror jag ? =p jag har iaf känt mig som en zombie, var så jävulst trött imorse ;o trötta dagar har vi allihopa, och det ska komma piggare. det är onsdag idag, och det känns konstigt som fan att det är bara två dagar kvar till helg då jag tänker på det. mysko livet är egentligen, att det ska förvirra såhär ! ;) ha ha ha x)  shiiiiet, nu äre tufft. och mina känslor bara flyger runt och har två vägar att välja mellan, fel väg blir en mardröm. vill du visa mig rätta vägen ?

(:


 

and you are the most beautiful person i've ever seen.

jag är nöjd, jag lyckas skriva blogg idag =) två dagar i rad är nästan rekordet ! wiihooow.. idag, har jag sett på fotboll <3 hela dagen lång. först var det alviks p92 som spelade, dom förlorade. sen så var det baik p92, dom förlorade oxå :( taskigt läge ! nåå, inte sura miner nu, skin som en sooooool istället ! :D sen efter dom matcherna så var det dags för lite egen träning, och den gick jävlat käpprätt åt satans bostad :( gosch, hata då det går sämst. men det kommer ljusare tider :D jag känner mig positiv idag, eller för tillfället kanske jag ska säga. och jag har kommit fram till att humörsvängningar inom kärlek är fan det värsta som finns :'( det bara krossar en, ständigt. för jag gillar dig så jävla mycket, och du bara tar men aldrig ger.



julia, i hennes bästa dar som inte längre existerar =p


RSS 2.0