ren kärlek lämnar aldrig hjärtat.

jag lyssnar på håkan hellström, vilket jag inte gjort på ett tag nu, och insåg just att den mannen aldrig kommer lämna mitt hjärta.
kärlek till guden! <3

julia månssons humor! :)

ett ord och en bokstav är lika med asg i två dagar;
"BOOBS!!" "T" "bajs"
humor á la cissi och julia, bajs är carron även med på.

jag, carron och cissi sitter och kollar tv. reklamen om kicki danielssons nya skiva pågår. carron säger med en mycket försäljande röst; "det har uppfunnits en ny dildo; den heter kicki danielsson och ger dig bra vibrationer!"
HAHAHAHAHA!

sms mellan mig och carron;
carro: gggg (där skulle det stå hihi)
julia: men varför ändrade du inte det bara? ;o
carro: tänkte att det kanske skulle kunna komma med på julia månssons humor. haha!
julia: HAHAHAHAHAHA! det där kommer med!

@ jobbet i kåbdalis så har vi en kille som är från brasilien typ och han kan inte så bra svenska. men hur som helst så sitter jag, carron, emelie och sandersson som killen heter och pratar om en tjej som heter fanny. inget skitsnack, vi pratade bara om att hon jobbade med oss.
emelie: vet ni vem fanny är?
julia och carro: nää, typ inte.
sandersson: fannnnu?
emelie: ja.
sandersson: fannnu?
remi och jag: fannY!
sandersson: fannnuy.
remi: FANNY!
sandersson: faaan.
alla: HAHAHAHA!

rubriken till förra inlägget; melodifestivalen 2008?

okej, helt allvarligt; fyfan vad jag skäms. jag började förra inlägget med att skriva att jag inte skulle skriva ett inlägg som handlade om melodifestivalen. det höll ju länge. hela inlägget består ju för sjutton av melodifestivalen! det hade lika gärna kunnat heta melodifestivalen 2008! pepp, naaaat >,<

aggressionsutbrott och erkännande; han gör mig stenkåt.

jag ska vara unik och skriva om gårdagens händelse, melodifestivalen. naaaaat! åt helvete heller att jag ska det. hojja vad jag riktigt hatar skiten! enda anledningen till att jag ser på skiten dvs pauserna, är för att björn gustavsson my man är med <3 många säger att han är kul - jag säger att han är snygg. precis som jag erkände för anton erkänner jag nu för offentligheten; jag är stenkåt på honom. visst skrattar jag åt hans roliga inlägg där ibland, men mest så går jag bak i husvagnen och onanerar efteråt. enligt cissi i alla fall.

på tal om björn gustavsson my man <3 så är biljetterna bokade för hans, ÖZZ (här har vi roligaste mannen i sverige. tack för att du finns özz!), måns och nån mer snubbes (som jag inte kommer ihåg namnet på) show. tänk att han äntligen kommer till luleå nu! det ska bli så skönt att träffa honom nu igen efter all den tid vi varit ifrån varandra. jobbet ni vet >_< men så är det att vara ett framgångsrikt par med arbeten på olika orter; man träffas väldigt sällan, men då man väl träffas så smäller det mer än på självaste nyårsafton. så det ska bli härligt att få se honom igen, för en två timmar eller så.

tillbaka till icke snacket om melodifestivalen. jag har faktiskt, mot alla jävla odds, laddat hem charlotte perellis låt för att ha en aning om vilken låt det är jag ska hejja på då hela stora saken är. jag vet nämligen att jag kommer se skiten även fast jag hatar det, bara för att jag har förhoppningar om att charlotte perelli skämmer ut sig och sverige totalt bara för att hon tror att hon är så jävla bra och kan vinna skiten igen bara för att hon gjorde det år 1999. MEN HALLÅ?! det är liksom 9 år sedan, världen förändras!!!! älska utropstecken <3 den förändras på en dag och hur jävla mycket förändras den inte då på 9 år?! vem fan vill se en katt i människoform med läppenna x78 på botoxläpparna, som för övrigt inte ens kan le utan att hela katten i människokroppen skriker efter botoxläkaren och begär mer botox, upp till kattögonen som sen är försöksögon till att göra om kattögon till människoögon med endast smink. VEM VILL DET? jag bara undrar. jag ställer mig fortfarande frågan som jag ställde mig själv och svenska folket igår och som jag förmodligen kommer att ställa livet ut; SANNA NIELSEN DÅ?! hur som helst så hade det varit väldigt kul om challeballe perellkaramell gjorde bort sig och kom sist med ca noll poäng. mamma och anton säger att jag är sadistisk.

aggressionsutbrott har vi alla. vissa mer ofta än andra.  själv tillhör jag nog mer klassen vissa.

julia månssons humor! :)

på samhällslektionen så babblade vi om nånting, vet inte riktigt vad men blöjor (?!) stod i alla fall på tavlan.
bella: pampers.
julia: ja, men nu har det ju kommit nått nytt märke.
linda: jaså, du håller koll på blöjor du julia?
julia: antagligen, nån måste ju ta hand om dig linda.
klassen: OOOOOHH!
julia: HAHAHAHAHA!
allstå, den här är jävligt svår att förklara. men det som var kul var klassens ooooh:ande och inte det att jag ägde ut linda totalt (yes, i admit). det här är the moment, helt klart liksom.

fortfarande samma lektion men denna gång är det kattmat vi pratar om.
bella: findus är ju kattmat.
många: VA?! bella?? vad ger du din katt?
bella: oj! jag menade friskies ;o
klassen: HAHAHAHAHAHA!
fortfarande the moment.

samma lektion, fast här pratar vi med våra praktikanter. eller rättare sagt helena gör det. jag TROR att hon vill fråga honom om han "nybörjare" inom läraryrket, fast jag vet inte rikigt ;>
"'är du en nyfärsking eller?"
HAHAHAHAHA!


language of a lover.

kommer ni ihåg min plan om att uppfinna en ny -meter? jag dissade ju den rätt rejält, men som som förlåtelse så ska jag göra en ny sak; jag ska uppfinna ett nytt språk. ett språk som bara jag och dom som jag vill ska förstå det förstår. sen så kan jag även göra så att vissa personer glömmer bort språket och hips vips inte kan det längre.

språket ska kunna säga allting jag vill ha sagt så solklart att det inte gå att få mer solsken. sen om det solklara blir en jäkla flopp så gör jag bara att personen glömmer bort språket och inte förstår vad det är jag säger till henne/honom. men om det solklara blir en flipp så gör jag om det jag nyss sagt till personen till det vanliga språket, jag liksom vrider tillbaka tiden och säger om allting jag sagt fast på det vanliga språket. så att alla kan förstå, så att alla kan se. så att du kan förstå och se. 

sammanfattat så ska jag, eller jag vill uppfinna ett nytt språk, en ny förmåga hos mig själv och en tidsmaskin. men mest av allt vill jag bara att du ska förstå. utan hemliga språk, förmågor och tidsmaskiner. jag vill bara att du ska förstå, att du ska se.


fortfarande uppförsbacke, fast dock med humor x2.

ni kommer inte tro mig då jag säger det här men; jag har faktiskt pluggat idag. ja, ni läste rätt. Jag, juliamånsson, har pluggat spanska. att det är dagen före provet bryr vi oss inte om, för jag har ju som sagt pluggat. trots min feta uppförsbacke! allstå det känns verkligen som att jag är charlotte kalla på spåren, snart så jäklar! enda skillnaden är väl att hon kan åka längdskidor, vilket jag absolut inte kan >,< men det bryr vi oss inte heller om tycker jag, för jag är ju som sagt henne på spåren. HAHAHAHA! låt mig bara garva för ett tillfälle; "jag är charlotte kalla på spåren". man åker längdskidor i spår xD jag är juliamånsson. jag skrattar åt mina egna skämt, för jag är ju som sagt juliamånsson.

det har faktiskt kommit en till uppförsbacke för mig, fast den här är rätt kul ändå. i alla fall för er som inte blir utsatta för det. min hund är skendräktig och som ni kanske vet, eller inte visste men vet nu, så kan ju hundar få för sig att dom har valpar fastän dom inte har det liksom, vilket min hund har nu. sånt är ju jättegulligt ibland, det enda problemet är att det är JAG som är hennes lilla valp! O,o hon liksom följer efter mig vart jag än går och på morgonarna så kommer hon och väcker mig genom att stå och pipa och STIRRA. ibland, som då jag pluggar osv, så kan hon sitta och titta på mig med väääärldens blick. allstå bara sitta där och titta liksom. enda gångerna som jag får vara ifred är då hon ska ha mat, tack för det liksom. dock varar det bara i ca. 2 minuter kanske, om ens det. sen så börjas det igen. nej! det är inte bara att strunta i det, för man känner sig iaktagen 24/7, vilket inte är det mest mysiga. sen att det är en hund och att man är dess valp gör inte saken mysigare direkt. nej! jag kan inte stänga in mig någonstans för då sätter hon sig utanför dörren och piper tills man kommer ut med röken ur öronen. allstå nånting måste ju verkligen ha gått fel den här gången för jag menar, jag är människa och hon är hund. hundar får inte människor som valpar. nu får ni skratta.


julia månssons humor! :)

juliads mormor är bara för härlig! observera att hon typ är 80 bast O,o
"jaa julia, det är bara att pippa på medans du är ung. det gjorde jag då jag var i din ålder. men akta dig för att bli gravid!"
HAHAHAHAHA! xD hejja julland liksom.

hon charlotte kallas uppförsbacke.

allting verkar faktiskt gå käpprätt emot mig nu. ja, åtminstone i mitt psyke så går allting emot mig. allstå, all motivation för allting har liksom bara hips vips försvunnit till landet ingenstans tror jag. sen är det ju gudomligt synd att jag inte vet vart landet ingenstans ligger.

jag två viktiga prov/inlämningsuppgifter som jag måste göras i veckan och jag har bara inte orken att plugga! "herre satans" känner jag verkligen för mitt superdåliga skolskötande. helt ärligt så tror jag det är sportlovet som gjorde mig så här, för efter sportlovet så har jag känt; "äh vafan, det är ju bara drygt två veckor kvar tills nästan lov så det är lika att fortsätta chilla järnet liksom". visst, jag har verkligen försökt intala mig själv att under dom här två veckorna så finns det vissa saker som är väldigt viktiga och som verkligen måste göras även om det känns pissigt. men intalningen har ingen verkan och därför fortsätter jag att liksom bara chilla. jag har varje dag tänkt att: "nä nu jävlar ska jag banne mig göra den där spanskan och hitta information om jöran persson för att sedan imitera honom bäst av alla i klassen". men som sagt, jag fortsätter att chilla bara.

för att liksom "dränka mina sorger" som man säger och leva efter orden "bättre tider" så hängde jag på världens snyggaste, henny och carrop, till den omtalade festen igår. allstå visst, jag dränkte mina sorger. men inte fan var det för att jag hade ångest över skolan, det var för att den omtalade festen inte alls höll sig till ordet omtalad. okej, stundtals så var det helt okej men i helhet så hade jag nog hellre tagit en lugn kväll med mina bebisar. jag säger förlåt till folket som jag var med och till festens värd men som sagt, det är uppförsbacke nu och jag bara chillar. sen att jag idag läste gårdagens tidning och mitt horoskop gjorde inte saken bättre. där stod det nämligen; "nu måste du skaffa dig chansen att tänka fritt. bäst mår du med dina vänner. undvik uteliv". jävligt pepp att jag läste det där en dag försent. men jag slet mig från tidningen och forsatte chilla.

då jag kom hem från carrop idag så kände jag bara lusten att se en disneyfilm. jag följde min känsla, stoppade in peter pan i videon, bäddade ner mig i soffan med täcke och kudde och tröck sedan på play. äntligen skulle jag få se peter pan! har nämligen aldrig sett den filmen, aldrig i mitt 17 åriga liv. att inse det var även det en uppförsbacke men den började plana ut eftersom jag nu skulle ta tag i saken och sen den. det gick ju jättebra; jag somnade. som en jäckla stock sov jag mig igenom hela filmen! då jag vaknade så var uppförsbacken lika jobbig som den hon kalla hade lyckats ta sig förbi den där andra personen och vunnit vad det nu var hon vann. dessvärrre var jag hon den andra, som var så nära att vinna men förlorade sista etappen liksom. MEN, jag gav mig fan på att jag skulle bli som hon kalla och tryckte därför igen på play igen och hör nu vänner; jag har sett peter pan, för första gången i mitt liv. jag är numera hon kalla som tog sig förbi hon den andra i den där jobbiga backen. som belöningn så kände jag för att chilla, så jag chillade.

för att få bort ångesten för gårdagen så kände jag en otrolig längtan till dansen ikväll. jag kände att det bara skulle få bli så otroligt skönt att få dansa bort och skaka av sig allting tungt, bara vara fri för en timme liksom. då vi väl kommer till nedfarten till dansmagasinet så ser jag en tjej i min grupp stå uppe vid vägen och den första tanken som slog mig var; "säg nu för fan inte att hon är sjuk". tanken hade så galet rätt, min danslärare var sjuk och därmed så blev det ingen dans ikväll. därmed så blev det ingen chans att få vara fri för en timme. så jag for hem och fortsatte chilla.

jag har nu chillat i ca. två veckor och kommer troligen fortsätta med det om ingen ger mig en ordentlig jävla spark i arslet. ska i alla fall duscha nu, sen ska jag fortsätta chilla. trots att jag vet att spanskan väntar, att jöran persson väntar, att hela jävla fucking livet väntar så ska jag chilla.

julia månssons humor! :)

hanna my best friend uttrycker sig om mig;
"din jävla jävel!"
HAHAHAHAHA! the moment lixxxxom.

djupt och poetiskt sagt av anton, dagens sanning;
"en bra man har många sidor."
HAHAHAHAHA!

friast av alla fåglar.

waaaah! jag är fri som en jäkla fågel; fast dock inte som en duva, för dom är äckelpäckel >,< fett skönt! jag är friiiiii som en fågel, tjalalalaaaa!

egentligen bör jag plugga historian nu, jag bör börja nöta i jöran persson i mitt huvud eftersom jag inom en snar framtid ska imitera honom. jag bör också börja titta på, enligt mig,  världens mest osammanhängande spanska som bara går fram i 190 hela tiden så att jag inte förstår nånting. jag är så jävla fångad igen. MEN JAG ORKAR VERKLIGEN INTE! jöran och hans 1500-taliga liv får vänta tills imorn. den osammanhängande spanskan får vänta tills imorn. så fuck this och chilla med hjärteboken parfymen för jag är fri som en fågel och värd nånting bättre än jöran persson och osammanhängande spanska.


PUSS! ;-*

julia månssons humor! :)

anton: jag kollar på björn gustavsson.
julia: VA?! spanar du in min man eller?
anton: ja, tänk för att jag gör det hurru.
julia: meeh! jag trodde du var heterosexuell..
anton: jamen vi gör ju inget sexuellt direkt.
julia: HAHAHAHAHA!


julia månssons humor! :)

jag, anton och daniel (har börjat kalla strand för daniel nu, vet ej varför) satt och socialade i kåbdalis. daniel vill ha hjälp med skalet på en mandarin.
daniel: jag får inte upp den. hjälp mig?
redan här börjar jag och anton småflina.
julia: ehm, nej.
daniel: då biter jag.
julia och anton: HAHAHAHAHAHA!
humor a lá anton och julia ^^,

sagt i mor spindels familj, eller vad fan det nu hette. barnprogram var det i alla fall.
"dra mig på ett ekollon!"
istället för "dra mig baklänges" typ. HAHAHAHA!

-meter.

jag ska uppfinna en ny -meter. ni vet det finns ju termometer, barometer och allting som slutar på -meter som dessa män och kvinnor med en aning mer hjärnceller än oss andra har uppfunnit för att göra vardagen lättare. det enda knepiga är att deras vardag inte alls är som min vardag, eftersom jag inte ägnar min vardag åt att försöka hitta orsaken till allting mellan himmel och jord. men jag ska ändå uppfinna en ny -meter. den har ännu inget namn men det kommer så småningom, titlen brukar ju komma då boken är klar sägs det ju. min -meter ska hur som helst hjälpa min sorts vardagsliv med mina sorters vardagsproblem, som inte består av kemi, fysik eller teknik. däremot lite biologi; typ människan och människokroppen. faktiskt närmare bestämt två människokroppar. -metern ska visa mig om det antningen är så som min magkänslan får mina hjärnceller att få mig att tro det här eller så ska den visa mig att magkänslan är lurat mina hjärnceller innan det liksom är too late to apologize.

det enklaste hade nog varit att bara öppna matintaget och fråga dig rätt ut, men hojja så magkänslan bollar med hjärncellerna. eller det kanske är hjärncellerna som bollar med magkänslan? sanningen kanske är att det egentligen är jag som bollar med magkänslan och hjärncellerna, jag bollar kanske egentligen med hela min kropp. det är jag som bollar med biologin istället för att uppfinna min -meter. så min -meter får inget namn. för den ska aldrig uppfinnas.


RSS 2.0