- untitled document.

samtidigt som jag är totalt förhäxad över bonnie tylers fantastiska, unika och helt underbara röst så ska jag skriva lite läsbart till er, mina vänner.

det är faktiskt ingenting speciellt som har hänt senaste tiden, i alla fall ingenting som är värt att sitta och skriva ner. åhnej, tro inte att jag inte värdesätter sakerna som händer i mitt liv, det gör jag. verkligen! men det känns bara som om att det inte hade varit några intressanta saker, liksom. oh man, jag suger verkligen på att inte låta negativ. måste jobba på det, hårt. hard work work!

i min kropp så finns det en rädsla och en dröm. drömmen skapar rädslan. men rädslan hindrar mig inte från att drömma. du är min dröm, jag är rädd för att göra sakerna som krävs för att drömmen ska bli sann. kan du inte hjälpa mig en bit på vägen? dra igång mig liksom, snälla. FÖR DU ÄR VERKLIGEN GORGEOUS! kanske avslöjade jag lite för mycket där och kommer att få skämmas hädanefter, eller kanske inte. tiden lär avlsöja det för oss, i framtiden.

olalaaa, jag har varit lite smått deppig över att våra svenska lektioner inte varit eller verkar vara som jag har föreställt mig. men snart så ska vi äntligen få SKRIVA, jag får glädjerus bara jag tänker på det! happy face on julia. jag vet dock inte vad vi ska få skriva, men shit the same! vi får i alla fall skriva, det är huvudsaken. 
jag vet inte varför, men det känns som om att det här inlägget är positivt.  är det så? eller är det kanske bara jag som har en glad stund nu när jag sitter och skriver och kanske därför får den känslan? hjälp mig att lösa detta, kära vänner.

funderingar för mig är daglig medicin, utan dom så funkar det liksom inte. idag, eller nu ska jag säga, så funderar jag på vad man ska skriva för rubrik till sina inlägg. jag hittar ingen som passar till innehållet! det där med "julia månsson lättar sitt hjärta" funkar inte, det har inte den där klingklangen som jag söker. en rubrik ska ju vara spännande och lockande. hur gör man nånting spännande och lockande? därför så ska ni glömma det där med att rubriken ska vara just; "julia månsson lättar sitt hjärta" i alla inlägg efter det här. untitled document är rätt bra, för ibland så har det ju ingen titel. precis som idag.

nöjd och glad över att ett inlägg gott fort att skriva, utan några låååånga uppehåll i brist på skrivfantasi, så säger jag hejdå för den här gången!

peace!
julia månsson.

julia månsson lättar sitt hjärta.

jag loggar in på msn och bemöts av en mycket god vän. han är på topphumör och skriver jätteroliga saker. eller inte saker, han skriver bara på ett annorlunda sätt, som är kul. han säger att han är jättetrött och har tråkigt och att det är anledningen till att han skriver som han gör. jag, som alldeles nyss var måttligt deprimerad över att lördagen har varit grå och trist, får en kick av hans skrivsätt. för det är verkligen inte likt honom. det han skriver ger mig känslan av att han inte alls är trött utan att han är munter och glad! det smittar av sig till mig och poff! så är jag inte alls deprimerad längre, jag är också munter och glad. tänk vad lite trötthet och ett tråkigt liv kan göra? jag börjar tänka efter på det här med trötthet, ha tråkigt och msn tillsammans. det stämmer faktiskt att om man nu är trött och har tråkigt så skriver man på ett annat sätt. för mig är det så att medan jag sitter och bygger upp mening efter mening som sedan ska skickas till personen som jag är social med så kan det ploppa upp världens mest konstiga ord. hur det nu kommer sig tycker jag är kul att fundera på, haha!

bara för att bli lite deprimerad och trist här så ska jag säga en sak som jag under senaste tiden funderat mycket på. kan du verkligen vara så dum att du kan göra det här som vi alla tänker på? det funderar jag väldigt mycket på. för DU VET MYCKET VÄL, jag har sagt det till dig ett antal gånger och många andra har också det. men ändå så spelar du lika dum och förvånad varje gång som man säger det till dig. om du gör det här så kommer det som du säger "betyder så mycket för dig" att försvinna. det är nära, vi alla känner det i luften men ingen vågar riktigt säga det. kan det verkligen då betyda så mycket för dig? tro mig, jag kommer inte visa någon nåd. inte den här gången. så välj noga den här gången, det kan få hela ditt liv att rasa. om jag nu förstått dina ord som kom från hjärtat rätt. men dom kanske inte ens var från ditt hjärta? det kanske bara var nånting du sa för att inte bli genomskådad. det kanske bara var, ord. tankarna snurrar och jag känner för att gråta.

tillbaka till verkligheten och det ljuva livet. i torsdags så var jag på klassresa med SP1A. målet, om man nu kan kalla det så, med resan var att få mer gemenskap i klassen och målet är definitivt nått. jag insåg att jag har en helt underbar klass som jag ska tillbringa tre år tillsammans med. vilken tid det kommer att bli allstå! om vi hade så här kul under en natt, hur ska det då bli då vi far ut i stora vida världen tillsammans? för det ska vi, vi är en nöjd klass då vi säger det till omgivningen.tanken är skrämmande, på ett mycket positivt sätt. den får mig glad igen.

den glada känslan för avsluta för idag.
och just det! rubriken "julia månsson lättar sitt hjärta." kommer från och med nu att vara just "julia månsson lättar sitt hjärta." för det är det jag gör då jag skriver till er.

peace!
julia månsson.

RSS 2.0